Login HCP registratie

Login en boek een les

Cursus HCP 54

Om de baan op te kunen, heeft u een Handicap 54-pas nodig, ook nog wel bekend als het GVB. Wij helpen u daarbij. Stephan bereidt u snel en op een leuke manier voor op uw Handicap 54. Kunt u daarna goed golfen? Nee, natuurlijk niet. Golfen leer je namelijk net als fietsen, door het vaak te doen en er een gevoel voor te ontwikkelen. Na de cursusdag bij Trumpi begrijpt u wel alle basics en het reglement om aan de de eisen te voldoen, en kunt u gegarandeerd de baan in.

U wordt een hele dag ondergedompeld in golf op Golfpark de Haenen in Teteringen (van 9.00 tot 17.00 uur). Op een humoristische, maar vooral verhelderende manier maken we u wegwijs in alle regels, etiquette en basisslagen die nodig zijn om verantwoord op de baan te spelen. 

De kosten voor de cursus bedragen 395,00 per persoon. Dit is inclusief btw, ontvangst met koffie en thee, gebruik van golfsets, oefenballen, lunch (keuze uit vlees, vis of een maaltijdsalade) alle drankjes tijdens de cursus, lesmateriaal, golf attenties, vergaderruimte, examengeld en een gezellige borrel met bittergarnituur achteraf.

Voor het verkrijgen van de NGF-golfpas hebben wij Stichting Trumpi Golf opgericht (zie uitleg hieronder). Dit staat los van de cursuskosten en komt jaarlijks terug.

Lidmaatschap Stichting Trumpi Golf

Stichting Trumpi Golf is lid van de NGF (Nederlandse Golf Federatie) en is opgericht voor de vrije golfer die niet gebonden wil zijn aan één golfbaan.
Het lidmaatschap kost 60,00 per jaar. Hiervoor ontvangt u elk jaar uw digitale golfpas met handicapregistratie en WA-verzekering tijdens het golfen. U krijgt ook een persoonlijk golfpagina binnen onze website. Hier kunt u online de scorekaarten invoeren om uw speelsterkte (handicap) te verlagen. Bovendien ontvangt u op vertoon van uw Trumpi Golf-pas korting op de greenfee bij Golfpark de Haenen.

De automatische incasso voor de jaarlijkse registratie van de golfpas van 60,00 is persoonsgebonden. 

Voor cursusdata kunt u het beste direct contact met ons opnemen. 

KLEDING ADVIES

Golfpark De Haenen hanteert een kleding advies. Spelers zijn gekleed volgens de algemene normen van beschaving en mode bij het golfspel. Joggingpakken, trainingsbroeken, t-shirts, spijkerbroeken, topjes en aanstootgevende kleding zijn niet toegestaan. Het liefst heeft de golfbaan dat u golfschoenen en anders sportief schoeisel draagt.

VOORWAARDEN/Handig om te weten

Bij te late afmelding (binnen 48 uur voor aanvang) wordt het cursusgeld in rekening gebracht. Bij calamiteiten overleggen we vooraf samen wat fair en de beste oplossing is. 

Bedankt voor de geweldige dag

Was leerzaam en vooral erg leuk!!