Login HCP registratie

Login en boek een les

Groepslessen: 5 of 10 rittenkaart

U kunt als individu gezellig aansluiten bij een groepsles. Daarbij maken we onderscheid in 2 verschillende niveaus met elk hun eigen lesthema.

  • 5-rittenkaart € 100
  • 10-rittenkaart € 175

De GROENE groepslessen staan voor de basis

Wij geloven in het concept 'simpele dingen heel goed doen'. Daarom bieden wij voor iedereen, van beginners tot gevorderden, basislessen aan. Hier nemen we rustig de tijd om de belangrijke basisprincipes van de techniek goed uit te leggen en te ervaren. De kunst zit hem vervolgens in het oefenen en herhalen hiervan. 

De ORANJE groepslessen staan voor verdieping 

Als er eenmaal een goede basis aanwezig is, is het tijd voor specifieke thema's. Denk aan het swingen met een driver, chippen vanuit lastige liggingen, tactisch slimmer spelen, enzovoorts. Alle meer ervaren golfers kunnen aansluiten bij deze thema's. De mogelijkheden zijn eindeloos! Heeft u een speciaal verzoek? Laat het ons weten.

Aanmelden en reserveren

Via deze link komt u in onze online lesagenda. Rechtsboven in beeld kunt u inloggen/registreren. Hierna kunt u een lespakket aanschaffen door te klikken op 'packages'. U hoeft niet direct te betalen. We sturen u later nog een betaalverzoek.

Het reserveren van de lessen gaat het gemakkelijkst via de pc of tablet. Wanneer u klikt op 'group' krijgt u direct een overzicht te zien van alle beschikbare groepslessen. Bovenin beeld kunt u zelfs ook nog zoeken op thema. Reserveren van de les kan door te klikken op de desbetreffende les en akkoord te geven. U ontvangt direct een mailbevestiging hiervan.

Voor deelname is wel minimaal GVB/Handicap-54 vereist.

 

Groepslessen 5+1

Meerdere keren per jaar organiseren wij een vaste reeks met groepslessen. U kunt zich op voorhand aanmelden voor deze groepslessen via het aanmeldingsformulier [klik hier]. Twee weken voor de start van de lessen maken wij o.b.v. alle voorkeuren een indeling en planning. Hiervan ontvangt u automatisch bericht.

U krijgt een extra groepsles cadeau, bovenop de standaard 5 groepslessen. Dit omdat alle lesdagen gelijk worden vastgelegd. Verzetten van lessen is mogelijk indien er plaats is en loopt via de online lesagenda. Inhalen mogelijk tot het einde van lesperiode.

Het programma bestaat uit 6 groepslessen in groepen van 4 tot 6 personen. De lessen starten op een vast moment, met een frequentie van 1x per 2 weken. Uiteraard worden de lessen ingepland op de momenten dat het u uitkomt. Bij het aanmeldingsformulier kunt u uw voorkeuren aangeven. Voor deelname is wel minimaal GVB/Handicap-54 vereist.

  • Serie 1: januari t/m maart
  • Serie 2: april t/m juni
  • Serie 3: juli t/m september
  • Serie 4: oktober t/m december

Wilt u graag op een ander moment aansluiten? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen met u wat er mogelijk is.

 

 

Lessen verzetten