Login HCP registratie

Login en boek een les

Trumpi Golfdag 3 juni

Kom vrijdag 3 juni naar onze Trumpi Golfdag! Dat is het perfecte excuus om een dag niet op kantoor te zijn. Je hoeft je dan bovendien niet alléén te voelen. We bieden je namelijk de gelegenheid om drie collega’s, medewerkers, klanten of zelfs potentiële klanten mee te nemen. Geniet samen onbekommerd van een middagje golf op één van de mooiste banen van Nederland, baancatering tijdens het spelen en na afloop een overheerlijke gezamenlijke barbecue, compleet met oesters en ijskar! 

Programma

Wij ontvangen je vanaf 13.30 uur op Golfpark De Haenen met koffie of thee en iets lekkers. Voordat je met je flight de baan opgaat voorzien wij je al van wat te drinken, fruit en een candybar om mee de baan op te nemen. Vanaf nét na 14.00 uur ga je dan de baan op en speel je 18 holes met je eigen kwartet. Tussen die holes door zorgen wij vier keer voor baancatering: een tussenstop met gevarieerde hapjes en drankjes. Rond 18.30 uur verwachten we iedereen dan terug in het clubhuis. Daar gaat aansluitend dan de barbecue aan en wordt een keur aan lekkernijen voor jou en je gezelschap bereid. Om het helemaal in stijl af te maken zorgen wij voor een Oesterman, een Skully bar én een ijskar!

Kosten

We horen je denken: wat kost dat nou? Wel: voor de kosten hoef je het niet te laten. Deze geheel verzorgde Trumpi Golfdag kost 150 euro per persoon, ex btw. Bedenk dus goed wie je mee gaat nemen voor deze onvergetelijke ervaring. En wacht vooral niet te lang met aanmelden. Er is immers maar plek voor 18 x 4 personen!