Login HCP registratie

Login en boek een les

Trumpi Golf Academy We make it exciting

Stephan Trumpi - Headprofessional

Stephan is een ervaren golf-professional maar ook een gezelligheidsmens met een bijzondere frisse kijk op de wereld. Daarnaast is hij een begenadigd spreker op seminars. Zijn visie en ervaringen zijn een bron van inspiratie voor iedereen.

Tijdens zijn trainingen rollen er (naast veel balletjes) veel positieve energie, unieke inspirerende perspectieven en eye-openers over de golfbaan, waarmee hij het golfspel begrijpelijk en logisch maakt. Stephan zet zijn trainingen in een heel ander daglicht en vormt hiermee het unieke Trumpi concept.

 

Stein Vugts - A professional

Stein is herkenbaar aan zijn lengte en zijn lach. De positiviteit, professionaliteit en humor van Stein weet hij als geen ander te vertalen naar zijn trainingen. 

Elke golfer krijgt bij Stein een persoonlijke aanpak. Hij ontdekt en verbetert uw golfmogelijkheden, zowel technisch, tactisch als mentaal. Zijn uitleg is altijd op een duidelijke en rustige manier. Stein is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkeling, maar verliest daarbij nooit de basis uit het oog. 

Boek een les

 

Robbert diepen - A Professional

Robbert is een ervaren golfprofessional die inmiddels al 20 jaar actief is in de golfwereld. Hij is betrokken en heeft oog voor zijn leerlingen. Zijn uitleg is altijd helder en duidelijk, maar uiteraard ook met goede dosis humor. Daarmee haalt Robbert goede resultaten.

Door zijn brede kennis en ervaring, krijgt iedere leerling bij Robbert een gerichte en gestructureerde aanpak. Dit resulteert in een basis waar u altijd op terug kunt vallen.

Boek een les

 

Frank van de Kimmenade - B Professional

Frank is een sportieve professional die je herkent aan zijn ontembare enthousiasme en enorme dosis energie. Door zijn zeer positieve kijk leert hij iedereen om de golfsport door een roze bril te zien om zo altijd je successen te kunnen vieren. Hij is een echt mensenmens die altijd op zoek is naar de persoonlijke aanpak voor zijn leerlingen om het golfspel op een zo plezierige en goed mogelijke manier te leren.

Door zijn ervaring als Personal Trainer is hij daarnaast goed in staat om binnen de fysieke mogelijkheden de techniek op maat te maken. Voor leerlingen die er tijd en energie in willen steken kan hij tevens een programma maken om de fysieke kansen beter te benutten. 

Boek een les

 

Jochem Schoone - B Professional

De kreet ‘was ik maar eerder begonnen’ gaat voor Jochem niet op. Al op zijn achtste heeft hij de weg naar de golfbaan gevonden en is sindsdien niet meer ‘weg te slaan’.
Sinds de start van zijn studie aan het CIOS (sportopleiding) is hij altijd al nieuwsgierig geweest naar wat de beste manier is om iemand iets aan te leren, maar ook om een training functioneel te maken. Nu hij ook de golfopleiding met succes heeft afgerond weet hij dit perfect toe te passen tijdens de golflessen.

Jochem helpt u graag met elke vraag. Zijn aanpak is simpel en altijd onderbouwd. Maar daarbij beseft hij zich heel goed wie hij voor zich heeft: iedereen heeft zijn/haar eigen fysieke mogelijkheden.

Boek een les

 

Claudia Trumpi - secretariaat en organisatie

Claudia is de drijvende organisatorische kracht achter het succes van Trumpi Golf. 

Als u contact opneemt met Trumpi Golf krijgt u altijd Claudia aan de lijn 076-5611029. Wilt u een afspraak maken voor golflessen, handicap 54 cursus, clinic of een golf relatiedag voor uw bedrijf, maar ook vragen heeft over uw handicap registratie, Claudia helpt u graag verder.